Leasen

Je hebt je droompaard gevonden, wat nu?

Bij PK Pony's zijn verschillende soorten van leasen mogelijk. Wil je alle vrijheid en je pony stallen op een plek waar jou uitkomt? Of wil je liever één of meerdere dagen in de week onbezorgd rijden? Er zijn verschillende opties mogelijk!


Full lease – jouw eigen pony

Bij deze vorm van lease heb jij je eigen pony. Jij mag zelf uitkiezen waar je de pony wil stallen, maar je kunt er ook voor kiezen om op jou pony’s huidige stal te blijven staan uiteraard. Door te kiezen voor deze vorm van lease heb je al het genot van het hebben van jou eigen pony, maar wel risicovrij! Zo heb je wel jou eigen maatje, je kunt een band opbouwen, samen groeien en samen genieten. De algehele dagelijkse verzorging van je pony is voor jou, en daarbij mag je er dus mee doen wat jij graag zou willen doen. Bij het kiezen van een stalling geniet onze voorkeur dat het welzijn van de pony voorop staat, voldoende beweging en frisse lucht en licht. Verplaatsen naar de door jou uitgekozen pensionstal/manege/paddock paradise of weiland zit in het “pakket” en zullen wij voor je regelen.


Full lease

140maand

Pony

Exclusief BTW en stalling


Full lease

165maand

Paard

Exclusief BTW en stalling

Flexibele dag lease - kies welke dag jou het beste uitkomt

De mogelijkheid om één of meerdere dagen per maand te leasen is er zeker ook! De hoeveelheid dagen is geheel jou eigen keus. Bevalt de lease goed, en wil je uitbreiden met 1 of 2 dagen extra, enorm leuk! Zodra je kiest voor deze vorm van lease blijft jou pony op Stal Oostvaarders in Almere, dit is de locatie waar onze pony's wonen. Het kan per week verschillen welke pony's er beschikbaar zijn. De pony's hebben hier voldoende vrijheid, en lopen in groepsverband. Er is een fijne buitenbak beschikbaar en er zijn ruime openingstijden. Jouw pony staat in volpension, dus hierbij kun je al je tijd en liefde besteden aan plezier met je pony.


Begeleiding

Het hebben van een leasepony kan een geheel nieuwe ervaring zijn. Soms is die groei beter met een beetje extra begeleiding. Die hulp biedt PK Pony’s zeker ook! Meerdere leden van het PK Pony team zijn gediplomeerd, en we bieden gepassioneerde instructrice met jaren ervaring. We bieden de hulp die nodig is, aangepast aan de wensen van jou en je pony. Daarnaast is het altijd mogelijk om hulp te krijgen bij aankoop van harnachement (zadel/hoofdstel) of advies op maat voor andere zaken die te maken hebben met alles op en om uw geliefde pony!


Niet gevonden wat je zocht?

Mocht je na het zien van ons aanbod toch niet gevonden hebben wat je zocht? Geen probleem! Laat ons weten wat je precies zoekt, dan gaan wij er mee aan de slag. Wij zorgen voor een match!