Leasen

Je hebt je droompaard gevonden, wat nu?

Bij PK Pony's zijn verschillende soorten van leasen mogelijk. Wil je alle vrijheid en jouw pony stallen op een plek die jou uitkomt? Of wil je liever één of meerdere dagen in de week onbezorgd rijden? Er zijn verschillende opties mogelijk!


Full lease – jouw eigen pony

Bij deze vorm van lease heb jij jouw eigen pony. Jij mag zelf uitkiezen waar je de pony wilt stallen, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om op jouw pony’s huidige stal te blijven staan. Door te kiezen voor deze vorm van lease heb je al het genot van het hebben van jouw eigen pony, maar wel risicovrij! Zo heb je wel jouw eigen maatje, je kunt een band opbouwen, samen groeien en samen genieten. Maar dan zonder de financiële risico's. De algehele dagelijkse verzorging van de pony is voor jou en daarbij mag je er dus mee doen wat jij graag zou willen. Bij het kiezen van een stalling geniet onze voorkeur dat het welzijn van de pony voorop staat, voldoende beweging, frisse lucht en licht. Alle zorgkosten en verplaatsen naar de door jou uitgekozen pensionstal/manege/paddock paradise of weiland zit in het “pakket” en zullen wij voor je regelen.


Full lease

169,40maand

Pony

Inclusief 21% BTW en exclusief stalling


Full lease

199,65maand

Paard

Inclusief 21% BTW en exclusief stalling

Flexibele dag lease - kies welke dag jou het beste uitkomt

De mogelijkheid om één of meerdere dagen per maand te leasen is er zeker ook! De hoeveelheid dagen is geheel jouw eigen keus. Bevalt de lease goed en wil je uitbreiden met 1 of 2 dagen extra, enorm leuk! Zodra je kiest voor deze vorm van lease blijft jouw pony op Stal Oostvaarders in Almere, dit is de locatie waar onze pony's wonen. Het kan per week verschillen welke pony's er beschikbaar zijn. De pony's hebben hier voldoende vrijheid en lopen in groepsverband. Er is een fijne buitenbak beschikbaar en er zijn ruime openingstijden. Jouw pony staat in vol pension, dus hierbij kun je alle tijd en liefde besteden aan plezier met jouw pony.


Begeleiding

Het hebben van een leasepony kan een geheel nieuwe ervaring zijn. Soms is die groei beter met een beetje extra begeleiding. Die hulp biedt PK Pony’s zeker ook! Meerdere leden van het PK Pony team zijn gediplomeerd en we bieden gepassioneerde instructrices met jaren ervaring. We bieden de hulp die nodig is, aangepast aan de wensen van jou en jouw pony. Daarnaast is het altijd mogelijk om hulp te krijgen bij aankoop van harnachement (zadel/hoofdstel) of advies op maat voor andere zaken die te maken hebben met alles op en om jouw geliefde pony!


Niet gevonden wat je zocht?

Mocht je na het zien van ons aanbod toch niet gevonden hebben wat je zocht, geen probleem! Laat ons weten wat je precies zoekt, dan gaan wij er mee aan de slag. Wij zorgen voor een ideale match!